Ervaringen

Bij de aanmelding had ik niet gedacht dat ik er zo snel weer bovenop zou komen. Ik ben ontzettend verrast hoe goed de behandeling geholpen heeft. Ik zit weer lekker in mijn vel, heb geleerd om beter met tegenslagen om te kunnen gaan en voel mij meer 'in balans'. Wat ik fijn vond is dat we aan het einde van de therapie hebben stil gestaan bij hoe ik mij bewust kan blijven van hetgeen ik geleerd heb en wat ik zelf kan doen bij een eventuele terugval in de toekomst. Ik kan iedereen therapie aanraden!

vrouw (23 jaar)

Zo bang als ik was om te gaan, zo veel beter voel ik me nu ik dat toch gedaan heb. Proberen herinneringen die bijna net zo oud zijn als ik zelf, minder pijn te laten doen en minder mee te dragen in mijn dagelijks leven, daarvoor zette ik de stap naar jullie. Ik had best wel goeie hoop en verwachtingen maar dat ik me zo vlug zó veel lichter zou voelen dat kon ik me onmogelijk voorstellen. Eva, jij hebt mij echt ergens mee geholpen. Ik ben er zo blij van. Dankjewel.

vrouw (37 jaar)

Ik vond het fijn dat ik snel terecht kon bij U psycholoog. De gesprekskamers zijn gezellig ingericht en Gülsüm is erg vriendelijk, waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. Door de behandeling heb ik nieuwe inzichten opgedaan en handvatten gekregen, waardoor ik nu beter om kan gaan met mijn onzekerheid en angsten. Ik zie de toekomst weer positief tegemoet.

Vrouw (26 jaar)

Gülsüm is open, eerlijk en humoristisch en haar behandeling is beslist niet eng of te confronterend. Ze luistert, neemt de tijd, legt verschillende behandelmethodes voor en dwingt je niet een kant op waar je niet heen wilt of durft. Of het dan nog wel effectief is? Jazeker, ik ben daar het levende bewijs van. Ze heeft me helemaal uit mijn depressie geholpen en ik kan het leven weer aan.

vrouw (64 jaar)

Ik heb het contact met Gulsum als goed ervaren. Gulsum was inlevend en begripvol. In het behandeltraject heb ik een aantal bruikbare concepten aangereikt gekregen waarmee ik mijn denken en daarmee mijn gedrag kan beïnvloeden. Tot slot heeft het traject mij handvatten gegeven om meer in het moment te leven.

man (29 jaar)

“Een behandeltraject is voor mij opgebouwd uit wederzijds vertrouwen. Naar mijn mening werkt een therapie dan op z’n best. Ik vind het belangrijk dat ik serieus genomen word en dat er echt wordt geluisterd. Ik heb dit bij Eva zeker ervaren, zij had echt aandacht voor mij. Eva wist altijd terug te refereren naar eerdere gesprekken. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mij helemaal kon openstellen. De tools die zij mij heeft gegeven, helpen mij nog steeds in het dagelijks leven. Ik ben dankbaar voor het stukje vertrouwen wat zij mij heeft gegeven.”

vrouw (21 jaar)

Na een aantal maanden met verschillende soorten therapeuten over stemmingsproblemen te hebben gesproken werd ik uiteindelijk naar U psycholoog verwezen. Hier heb ik de afgelopen maanden met Eva gepraat. Zij heeft mij geholpen mijn negatieve gedachten uit te dagen, hulp te accepteren en de lat soms wat lager te leggen. Door haar persoonlijke aanpak voelde ik me gelijk op mijn gemak; de gesprekken hadden een fijne balans tussen diepgang, ervaringen, uitleg en tips. Ik voel mij al weer veel beter. Mindere dagen zijn er natuurlijk wel, maar die heeft iedereen wel eens!

man (22 jaar)

De afgelopen maanden heb ik een aantal gesprekken en EMDR sessies bij Eva gehad. Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij al erg op m'n gemak bij haar. Ik was van te voren niet bekend met EMDR therapie, wat er voor zorgde dat ik niet gelijk volledig vertrouwen had in deze vorm van behandeling, maar Eva heeft mij stap voor stap alles erg goed uitgelegd. En ook tijdens de EMDR sessie voelde ik mij erg op mijn gemak. Het heeft me onwijs goed geholpen!"

vrouw (19 jaar)

Het was voor mij persoonlijk een grote stap om naar een psycholoog te stappen en over mijn problemen te praten. Gülsüm liet mij meteen vanaf het eerste gesprek op mijn gemak voelen en gaf me het idee dat ik me volledig kon uiten en zeggen wat ik dacht. De ruimte straalde ook rust uit. De eerste EMDR sessie heb ik als ontzettend bijzonder en mooi ervaren. Ook werd het behandeltraject en het verloop van elke afspraak duidelijk en goed met mij besproken, dit was erg prettig. Nu ik het behandeltraject hebben afgesloten, heb ik het idee dat ik mijn verleden en jeugdtrauma's echt een plekje heb kunnen geven samen met Gülsüm en kan dan ook alleen maar positief spreken over EMDR bij trauma's.

vrouw (19 jaar)

Na een tijd met dagelijkse paniek ben ik door de open, grappige en fijne gesprekken met Gülsüm al een weer even paniekvrij! Gülsüm kon relativeren, gaf praktische handvatten en adviezen waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik werd snel geholpen en Gülsüm wist de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb me veilig en begrepen gevoeld en sta
sindsdien een stuk sterker in m'n schoenen. Nogmaals heel erg bedankt!

vrouw (25 jaar)

Het was ontzettend prettig en helemaal niet zo zwaar als ik vooraf gedacht had. Eva is een hele aardige open vrouw die dingen goed uitlegt. Ze heeft me goed geholpen om mijn stemming te verbeteren door een combinatie van het geven van inzicht en het aanreiken van concrete hulpmiddelen. Ik vond het erg fijn!

man (25 jaar)

Ik heb in de afgelopen maanden zoveel geleerd over mijzelf dankzij de therapie. Dit kon alleen door het vertrouwen dat Eva mij gaf. Ik kon super snel terecht wat voor mij erg belangrijk was en kreeg echt persoonlijke aandacht. Eva maakte gebruik van de EMDR methode, waarbij het heel belangrijk was om je te concentreren. De sfeer in de praktijk was daar erg goed geschikt voor. De sessies waren soms zwaar en soms heel moeilijk maar bovenal was het heel bijzonder hoeveel inzichten duidelijker werden na de sessies. Ik ben heel blij dat ik hier de hulp heb gekregen die ik nodig had.

vrouw (26 jaar)

Ik zag er best tegen op om naar een psycholoog te gaan, maar het is mij alles meegevallen. De gesprekken waren prettig en het heeft mij veel inzicht verschaft in mijzelf. Ik ervaar meer controle over mijn gedachten, kan beter ontspannen en ik weet beter hoe ik in de toekomst met problemen moet omgaan. Gülsüm, ik wil je ontzettend bedanken!

man (23 jaar)