Wie zijn wij

Graag stellen wij ons aan je voor. We zijn GZ-psychologen en al jaren werkzaam in de GGz. In 2018 hebben wij onze eigen Basis GGz praktijk opgericht. Zodat we jou vanuit een persoonlijke benadering zorg op maat kunnen aanbieden.

We hechten belang aan het opbouwen van een goede werkrelatie. Dit zien we als de basis voor een geslaagde behandeling. We zijn open minded en persoonlijk in onze aanpak. Waar mogelijk maken we gebruik van uitdaging en humor. In onze communicatie streven we transparantie na.

Kennismaking met Eva

Mijn naam is Eva Hemink (1983). Ik ben erg enthousiast over mijn werk als psycholoog. Tijdens een therapie maak je van dichtbij een kwetsbare fase in het leven van een cliënt mee. Ik vind het een uitdaging om samen met jou te onderzoeken wat je beweegt en hoe je weer in staat gesteld kunt worden om zelf je problemen aan te pakken. En weer met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Naast mijn werk als psycholoog gaan mijn interesses uit naar reizen, fotograferen, interieur en styling. Ik houd er van om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie, in de natuur te zijn, te wandelen, te fietsen en creatief bezig te zijn. Ik woon samen in Utrecht met mijn vriend en onze twee dochters.

Achtergrond

Opleidingen

 • Bachelor Pedagogische wetenschappen, Universiteit Utrecht
 • Master Orthopedagogiek, Universiteit Utrecht
 • Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog, RINO Utrecht
 • Cognitieve gedragstherapie, basiscursus
 • Oplossingsgerichte therapie, basiscursus
 • Systeemtherapie, inleidende basiscursus
 • EMDR basisopleiding, EMDR Centrum Nederland
Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 19917930425
 • NVO Basisaantekening Psychodiagnostiek
 • EMDR therapeut
 • Lid beroepsvereniging NVGzP
 • Lid VVAA Ledenorganisatie voor Zorg professionals
 • AGB-code behandelaar: 94016290
 • AGB-code praktijk: 94063520
download Kwaliteitsstatuut Eva

“Tijdens een therapie maak je van dichtbij een kwetsbare fase in het leven van een cliënt mee.”

Kennismaking met Gülsüm

Mijn naam is Gülsüm Öztürk (1978). Al jaren werk ik met veel plezier, enthousiasme en toewijding in de geestelijke gezondheidszorg. Verder ben ik trotse moeder van een meisje en een jongen en heb ik een bonusdochter. Geboren en getogen in Nederland, heb ik een Nederlandse moeder en een Turkse vader. Dankbaar voel ik me dat ik beide culturen heb meegekregen. Mijn partner verrijkte mij met nog een culturele achtergrond. Ik houd onder andere van reizen, filosoferen, muziek, alles op creatief gebied en van het samenzijn met mijn familie en vrienden.

Achtergrond

Opleidingen

 • Klinische en Gezondheidspsychologie, Universiteit Utrecht
 • Propedeuse Culturele Antropologie, Universiteit Utrecht
 • Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog, RINO Utrecht
 • Opleiding tot Cognitieve gedragstherapeut, senior, supervisor en leertherapeut, RINO Utrecht
 • Schemagerichte en Cognitieve Therapie, G-Kracht, Amsterdam
 • EMDR basisopleiding, RINO Utrecht
Registraties
 • BIG 49063405725
 • VGCt 7693
 • AGB persoonlijk 94016644
 • AGB praktijk 94063520
download Kwaliteitsstatuut Gülsüm

“Ik vind het een uitdaging om samen met jou te onderzoeken wat jou beweegt.”