Wie zijn wij

Graag stellen wij ons aan je voor. We zijn GZ-psychologen en al jaren werkzaam in de GGz. In 2018 hebben wij U psycholoog  opgericht. Zodat we jou vanuit een persoonlijke benadering zorg op maat kunnen aanbieden.

We hechten belang aan het opbouwen van een goede werkrelatie. Dit zien we als de basis voor een geslaagde behandeling. We zijn open minded, authentiek en persoonlijk in onze aanpak. Waar mogelijk maken we gebruik van uitdaging en humor. In onze communicatie streven we openheid en transparantie na.

Mijn naam is Eva Hemink (1983). Ik ben erg enthousiast over mijn werk als psycholoog. Tijdens een therapie maak je van dichtbij een kwetsbare fase in het leven van een cliënt mee. Ik vind het een uitdaging om samen met jou te onderzoeken wat je beweegt en hoe je weer in staat gesteld kunt worden om zelf je problemen aan te pakken. En weer met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Naast mijn werk als psycholoog gaan mijn interesses uit naar reizen, fotograferen, interieur en styling. Ik houd er van om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie, in de natuur te zijn, te wandelen en creatief bezig te zijn. Ik woon samen in Utrecht met mijn vriend en onze twee dochters.

Achtergrond

Opleidingen

 • Bachelor Pedagogische wetenschappen, Universiteit Utrecht
 • Master Orthopedagogiek, Universiteit Utrecht
 • Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog, RINO Utrecht
 • Cognitieve gedragstherapie, basiscursus
 • Oplossingsgerichte therapie, basiscursus
 • Systeemtherapie, inleidende basiscursus
 • EMDR basisopleiding, EMDR Centrum Nederland
Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 19917930425
 • NVO Basisaantekening Psychodiagnostiek
 • EMDR therapeut
 • Lid beroepsvereniging NVGzP
 • Lid VVAA Ledenorganisatie voor Zorg professionals
 • AGB-code behandelaar: 94016290
 • AGB-code praktijk: 94066303
download Kwaliteitsstatuut Eva

“Tijdens een therapie maak je van dichtbij een kwetsbare fase in het leven van een cliënt mee.”

Mijn naam is Margot Vermeulen (1962). Ik werk met veel plezier in deze kleinschalige, gezellige praktijk waarin persoonlijk contact op de voorgrond staat. Ik vind het belangrijk om mensen beter in contact te laten komen met hun gevoelens, hun motieven en hun waarden zodat zij van daaruit betere keuzes kunnen maken voor hun eigen leven. Het geeft mij plezier en voldoening om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Ik woon in Utrecht en heb twee studerende dochters. Ik hou van (tango)dansen, van wandelen en yoga, van mooie verhalen (in boeken en film) en verdiep me de laatste jaren steeds meer in mindfulness en meditatie.

Achtergrond

Opleidingen

 • Klinische pedagogiek. Universiteit Utrecht
 • Oplossingsgerichte therapie, Korzybski instituut
 • Training oplossingsgericht werken, Solutions Centre Utrecht
 • Training mindfulness, Ascender Utrecht
 • ACT, RINO Utrecht
 • EMDR basistraining, RINO Utrecht
 • Coachopleiding non-dualiteit, Art of Life
Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 69050115525
 • EMDR therapeut
 • Lid beroepsvereniging NIP
 • Lid VVAA Ledenorganisatie voor Zorg professionals
 • AGB-code behandelaar: 94061335
 • AGB-code praktijk: 94066303
download Kwaliteitsstatuut Margot

“Ik vind het een uitdaging om samen met jou te onderzoeken wat jou beweegt.”

Mijn naam is Rien Uitslag (1989). Met enthousiasme werk ik als psycholoog in deze praktijk en bij multidisciplinair revalidatiecentrum BeLife. Ik vind het mooi en uitdagend om samen met jou te ontdekken hoe je op een flexibele manier om kan gaan met de problemen die je tegenkomt. Zodat je kunt blijven investeren in de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.

In mijn vrije tijd hou ik van mooie verhalen (of het nou een boek, podcast of film is) en van spelletjes (van een gezelschapsspel tot de puzzels op de wand van een boulderhal). Ik woon samen met mijn vrouw in Utrecht.

Achtergrond

Opleidingen

 • Bachelor Psychologie, Universiteit Utrecht
 • Master Klinische en gezondheidspsychologie, Universiteit Utrecht
 • Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog, RINO Rotterdam
 • Acceptatie commitment therapie (ACT), basiscursus (SeeTrue)
 • EMDR basistraining (EMDR Kind en Jeugd)
Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 19920390925
 • Lid beroepsvereniging NIP
 • Lid VVAA Ledenorganisatie voor Zorg professionals
 • AGB-code behandelaar: 94013553
 • AGB-code praktijk: 94066303
download Kwaliteitsstatuut Rien

Gülsüm is sinds 1 juli 2021 niet meer werkzaam voor U psycholoog. Zij heeft haar eigen praktijk genaamd Gul psychology, gevestigd op de Europalaan 500. Je kunt in contact met haar komen via gulsum@gulpsychology.nl